tiistai 12. helmikuuta 2013

Keski-ikäistä kun vituttaa

Ismo Alangon riemastuttaa sanoitusta kuunnellessa tuli mieleen yksi tuttu nainen, joka keski-iän kurimuksessa ruoti naisen elämää päähän ottamisten eli vitutusten jatkumoksi.

Ensin kuulemma vituttaa, kun vanhemmat suuressa viisaudessaan koettavat ohjata luonnonlapsena syntynyttä pois kaikesta hauskasta ja jännittävästä barbileikkien kotielämää uusintavaan maailmaan. Sitten vituttaa, kun hormonit astuvat kehiin ja elämän kestävä epävarmuus omasta ulkonäöstä alkaa.

Ja jos tuon jälkeen kuvittelet nousevasi jaloillesi ja eläväsi itsellistä elämää, hölmö menet ja rakastut. Kerran jos toisenkin, niistä episodeista mitään oppimatta, päätyen lopulta passaamaan ukkokultaa ja niitä omapäisiä, isäänsä tulleita mukuloita.

Pelolla seuraat lasten varttumista, varjelet nousemasta puuhun, puet konttauskypärään ja koet syyllisyyttä jos aukile on liian suuri tai herrajestas, nyt jo kiinni menossa! Puet, pyyhit, ruokit ja peset päivästä ja vuodesta toiseen, muistelet kaiholla tyttöytesi päiviä ja auta armias, että vituttaa!

Kestät mukuloittesi murrosiän, ukkosi eltaantumisen, suret oman hehkeytesi rapistumista ja sittenhän se vitutus vasta alkaa!!

On kylmä ja kuuma, päätä särkee, eikä se rotareitten, venekerhon tai perinneseuran pikkujouluihin, vanhempainiltaan tai kaupunginosariehaan osallistuminen paranna lainkaan tilannetta, kun ukon pitää jo kättelyssä pyytää läsnäolijoilta anteeksi ("Anteeksi, vaimoni on  huonovointinen, poistumme pian!"). Ottaa niin kovasti pannuun, höyry nousee vintille, korventaa, korpeaa, nyppii, vituttaa!!

Ja semmoinen kanssasisko, jota ei justiinsa nyt vituta, sehän vasta vittumainen onkin! Sille on ihan pakko kertoa, kun vituttaa. Jaettu vitutus on kaksinkertainen vitutus.

Tosi tarina.




5 kommenttia:

  1. Mää niinku niin komppaan tätä ja vejet silimisä nauran. Totuus vapauttaa :)

    VastaaPoista
  2. Niin justiinsa, ja tieto lisää tuskaa...ainakin kun saa tietää mitä perhe susta OIKIASTI aattelee...taikka kun saa tietoon, mitä ne lapsikullat on OIKIASTI viikonloppuna tehneet ;)

    VastaaPoista
  3. Ei ihiminen oo terve jos ei ees vähän vituta

    VastaaPoista
  4. Kyllä, näin se menee tämä naisen elämä. Tuli juuri viikolla tv:stä dokumentti tästä aiheesta jollain ylen kanavalla. Siinä eri maanosien/valtioiden naiset kertoivat omia mielipiteitään tästä asiasta. Hieman oli erilaisia nuo kommentit johtuen oltiinko Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa tai missä tahansa. Mutta sama se missä asutaan...vaivat varmaankin samanlaiset, mutta ajatukset tai mahdolliset uskomukset ovatkin hieman erilaiset. No näillä kaikenlaisilla tähän ikään kuuluvilla oireilla tms. on vaan mentävä eteenpäin vai mitä naiset?

    VastaaPoista
  5. Jokinorsujen on turha mussuttaa .Sopii katella itekin peiliin.

    VastaaPoista